REFUND badenkaart 2018
Meer info? Neem contact op met secretariaat 0251-254714

Terugbetaling badenkaart 2018

U kunt in aanmerking komen voor terugbetaling van de niet afgekruiste hokjes op uw badenkaart. Bijvoorbeeld u bent in bezit van een 5 badenkaart. U heeft voor deze 5 badenkaart € 12,-- betaald en u heeft nog twee keer tegoed. Dan kunt u € 4,80 retour krijgen op uw bankrekening.

Vult u daarom het 'terugbetalingsformulier badenkaart' in en lever dit compleet ingevuld en met de originele badenkaart in bij het secretariaat.

download formulier

 

(om het document te kunnen lezen heeft u Adobe Reader nodig. U kunt dit kosteloos downloaden via: https://get.adobe.com/nl/reader/ )

 

Na invullen compleet met originele badenkaart inleveren bij :

Secretariaat KIS

p/a Engelandstraat 76

1966 NJ Heemskerk

Sportvereniging KIS is niet verantwoordelijk voor vermissingen van badenkaarten die niet bij ons secretariaat aankomen. U als gebruiker bent zelf verantwoordelijk dat de badenkaart bij het secretariaat binnen komen. Wij verzoeken u dringend het formulier NIET aan onze kaderleden te overhandigen. Zij zijn niet verantwoordelijk voor een correcte afhandeling.

 

50pluszwemmen logo Fonds Gehandicaptensport

 

Uw advertentie had hier kunnen staan. Al vanaf € 5,-- per maand bij de grootste en oudste sportvereniging 'aangepaste' sporten in Nederland!