Volwassenen para- of aangepast badminton bij KIS

Volwassenen

badminton training KIS

Wilt u lekker badmintonnen maar kunt het valide spel niet meer volhouden vanwege een chronische blessure? Of wilt u badmintonnen vanuit een rolstoel? Dan bent u aan het juiste adres bij de KIS. Onder leiding van een trainer leert u de principes van het (rolstoel) badmintonnen en de spelregels van het aangepast badminton.

U kunt u opgeven als recreant of als wedstrijdspeler. Deze laatste groep speelt op de trainingsavond nog een halfuurtje door op wedstrijdniveau.

Hebt u een beperking, dan kunt u  via de WMO van uw gemeente  een aanvraag indienen voor een sportvoorziening. Met deze sportvoorziening kunt u een sportrolstoel aanschaffen. Tijdens onze trainingsavond kunnen wij u uitleggen waar u specifiek op moet letten bij de aanschaf van een sportrolstoel.

De training bij de volwassenen wordt door een gediplomeerde SL3 trainer gegeven.

De jaarlijkse contributie staat beschreven op de pagina ALGEMENE VOORWAARDEN.

Terug naar badminton algemeen

Lid worden? klik hier