Sponsoren van de KIS

Wij zoeken sponsors c.q. donateurs

Waarom?

Omdat wij een enthousiaste groep vrijwilligers zijn die mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking willen laten sporten op eigen niveau.

Sommige van onze vrijwilligers behoren zelf tot die doelgroep. Zij willen graag hun mede lotgenoten laten zien wat het is om te sporten met een beperking. En dat gaat hartstikke goed!

Het grootste probleem is de financiering. Je wilt als vereniging graag voor je doelgroep ook betaalbaar zijn. Veel van onze leden kennen een minimum bestaansgrens. Feitelijk kunnen ze de sport al niet meer betalen. Juist die mensen moeten sporten om weer deel te kunnen nemen aan het sociale leven. Is het niet lekker een keertje in de week zwemmen dan gaan onze leden sportief badmintonnen. Geen campingbadminton, nee een goede training en een flink potje badminton erachteraan. Goed bewegen en gezond bezig zijn!

Sponsors

Wij zoeken sponsors voor onze kleding en shirtreclame. Wij hebben op dit moment een wedstrijdgroep van ongeveer 10 badmintonners die in het gehele land wedstrijden spelen. Zie voor de competitielijst op www.aangepastbadminont.net. En onze groep vrijwilligers lopen rondom het zwembad in onze clubshirts. Zeker op donderdagavond vallen wij op. Wij zwemmen van 19.00 - 20.00 uur in het Sportfondsenbad te Beverwijk. Het uur voor ons is altijd afzwemmen. Voor alle kinderen uit Beverwijk. Zeker twee maal in de maand staan hier vele ouders, grootouders en overige familieleden naar de verrichtingen van de kinderen te kijken. Onze vrijwilligers zijn altijd ruim op tijd aanwezig en vallen tussen al die mensen goed op. Heeft u hier sponsoring dan zien de mensen dat uw onderneming maatschappelijk betrokken is in uw eigen gemeente. Uw onderneming heeft positieve uitstraling nodig, wij kunnen het u leveren!

Particulieren als donateurs alsmede ondernemers als sponsors kunnen zich via de contact site aanmelden als donateur, mail onze secretaris. contactsite