van het bestuur

Mededeling van het bestuur:

Voorkomen dat onze mededelingen in de spammap terecht komen

Via de software van de ledenadministratie zijn wij in staat om direct vanuit de ledenadministratie emails te verzenden naar de leden. Zo ook de contributienota's. Deze nota's worden standaard in januari verzonden. Helaast gebeurt het wel eens dat de mailings als gevolg van de bijlagen in de spam map terecht komen. Hoe u dit kunt voorkomen, kunt u hier lezen op onze website.

Februari 2018

De uitnodigingen voor de Algemene Ledenvergaderingen zijn weer verstuurd. U komt toch ook? Het is voor ons als bestuur belangrijk te weten wat er leeft binnen onze vereniging. Alleen op deze manier kunnen wij sturing geven aan UW vereniging. Omdat wij ervan uitgaan dat u het belangrijk vindt wat er allemaal gebeurt binnen de vereniging verwachten wij uw komst. Komt u niet, geef het dan even door aan het secretariaat.

Bestuurssamenstelling bekijken? klik hier

Hiermee is het bestuur sinds lange tijd weer compleet.

Heeft u vragen voor het bestuur? Stuur ze naar het secretariaat.