Dinsdag zwemmen bij de KIS
Zwemmen bij de K.I.S. op dinsdag in het bad van Heliomare te Wijk aan Zee

Op dinsdag wordt gezwommen van

Zwembad Heliomare

Het betreft hier vrijzwemmen in het warme bad van Revalidatiecentrum Heliomare. U zwemt onder toezicht van een toezichthouder van de KIS. Als u moeite heeft met aan- en uitkleden dient u zelf voor begeleiding te zorgen. Helaas heeft de KIS hier geen vrijwilligers voor.

U dient een lidmaatschap aan te gaan om te mogen zwemmen op één van onze uren. De kaderleden kunnen u ook een inschrijfformulier verstrekken of u download deze van onze website.

Wilt u weten of het wat voor u is? Kom gerust een keertje proef zwemmen. U kunt een los kaartje kopen bij het kaderlid van het betreffende zwem uur. De prijzen van de losse kaarten staan hier.