Donderdag zwemmen bij de KIS
Zwemmen bij de K.I.S. op donderdag in het Sportfondsenbad

Op donderdag wordt gezwommen van

Het Sportfondsenbad te Beverwijk

Het grote 50 meter bad staat onder toezicht van 6 tot 8 toezichthouders van de KIS. In baan 1 wordt lesgezwommen. In baan 2 en 3 kunt u vrij baantjes zwemmen, waarbij de baan de zwemrichting bepaald. En in baan 4 en 5 kan vrij worden gespeeld. Daar is ook een glijbaan, banden en matten te water alsmede een tweetal duikplanken.

U dient een lidmaatschap aan te gaan om te mogen zwemmen op één van onze uren. De kaderleden kunnen u ook een inschrijfformulier verstrekken of u download deze van onze website.

Wilt u weten of het wat voor u is? Kom gerust een keertje proef zwemmen. U kunt een los kaartje kopen bij het kaderlid van het betreffende zwem uur. De prijzen van de losse kaarten staan hier.