Maandag zwemmen bij de KIS
Zwemmen bij de K.I.S. op maandag in het bad van Heliomare te Wijk aan Zee

Op maandag wordt gezwommen van

Zwembad Heliomare

Het betreft hier vrijzwemmen in het warme bad van Revalidatiecentrum Heliomare. U zwemt onder toezicht van een toezichthouder van de KIS. Als u moeite heeft met aan- en uitkleden dient u zelf voor begeleiding te zorgen. Helaas heeft de KIS hier geen vrijwilligers voor.

Bad

Als u de centrale hal van Revalidatie centrum Heliomare betreed, is het bad achter in de hal aan de linkerzijde. Ons kaderpersoneel bevind zich voor het entree van het bad aan één van de tafels aldaar.

U dient een lidmaatschap aan te gaan om te mogen zwemmen op één van onze uren. De kaderleden kunnen u ook een inschrijfformulier verstrekken of u download deze van onze website.