Vrijzwemmen voor jeugd en spelen in water voor kinderen met beperking bij de KIS

Vrijzwemmen en spelen in het water bij de K.I.S.

baantjes zwemmen

Het 50 meter bad wordt op donderdagavond opgesplitst in een aantal banen. De helft van het bad is gereserveerd voor onze jeugd om daar lekker vrij te zwemmen. Kom het zelf een keer ervaren hoe fijn ons zwemuur kan zijn!

dringen voor...

Het bad wordt gemonitord door 10 toezichthouders aan de kant die duidelijk zichtbaar zijn.

toezichthouder KIS

Veilig sportklimaat
De KIS voert het protocol gedragsregels begeleiders in de sport actief uit.

Om deel te mogen nemen aan onze zwemuren dient u lid te worden van onze vereniging en uiteraard in bezit van een Nederlands zwemdiploma. Zonder zwemdiploma kunnen wij u helaas niet toelaten. Deze bepaling is ook opgenomen in ons huishoudelijk reglement.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze lidmaatschapspagina en onze algemene voorwaarden staan hier.