Zaterdag zwemmen bij de KIS
Hydrotherapie bij de KIS

Op zaterdagochtend tussen

11:00 - 12:00 uur

hebben wij een ‘hydrotherapie’ uur. Onder begeleiding van een therapeut worden oefeningen gedaan in het water.
Gezien de grote belangstelling voor dit uur, is er momenteel sprake van een wachtlijst. U kunt zich op de wachtlijst laten plaatsen, door het volgende formulier naar het secretariaat toe te sturen. Inscannen en mail mag uiteraard ook.

Ook hierbij loopt het lidmaatschap gelijk aan het kalenderjaar. Latere deelname in het kalenderjaar leidt tot contributie naar rato.

Helaas hebben wij vrijwilligers te kort, dus indien u moeite heeft met aan- en of uitkleden, dient u zelf voor begeleiding zorg te dragen. Begeleiders die ook noodzakelijkwijs u in het water moeten begeleiden, betalen geen contributiebijdrage.

U wordt lid voor een heel kalenderjaar. Zie al algemene voorwaarden.

Zwembad Heliomare door KIS gebruikt