Afscheid van Maarten Kooyman

Afscheid Maarten Kooyman

Maarten Kooyman ontvang bloemen
Helaas kunnen wij i.v.m. AVG wetgeving geen foto's meer tonen van personen.

Op maandag 22 januari 2018 is officieel afscheid genomen van Maarten Kooyman.

Maarten die sedert 2011 deze maandag groep op een fantastische wijze heeft begeleid krijgt het te druk met zijn werkzaamheden om één en ander nog wekelijks te combineren met zijn vrijwilligers werkzaamheden voor de KIS. Het bestuur en zwemmers, bedanken Maarten hartelijke voor de tijd die hij in KIS heeft gestoken en wij wensen hem daarom alle goeds toe!
Maarten is inmiddels opgevolgd door mw. Riny Conijn. Ook al een vrijwilliger puur sang, die via onze oproep voor een vrijwilliger heeft gereageerd. Riny gaat samen met Jona Bras toezicht houden op het zwem uur op de maandag. Wij wensen Riny een ontzettende leuke tijd toe met onze zwemmers op de maandag.

50pluszwemmen logo Fonds Gehandicaptensport