Omdat onze vereniging per 1 januari 2019 overgaat op een vast contributiesysteem, stellen wij u in de gelegenheid om uw niet verbruikte badenkaart in te wisselen tegen cash. Als u niet kiest om het restant uit te laten betalen, steunt u indirect onze vereniging! Waarvoor onze dank!

U dient daarvoor het 'retourformulier badenkaart' compleet in te vullen en vergezeld van de badenkaart in te leveren bij het secretariaat. Dit kan via de post, maar ook op donderdagavond tussen 18:30 uur - 19:00 uur bij de kassa van ons zwem uur in het Sportfondsenbad te Beverwijk.

Kies voor

a) het online invullen en printen

b) Downloaden en handmatig invullen van het formulier.

De keuze is aan u. Let op! sommige browsers kunnen het online formulier niet tonen, kies dan voor de handmatige versie.

50pluszwemmen logo Fonds Gehandicaptensport