Zwemmen in Heliomare

Bent u een 50+ -er, en zoekt u een activiteit die goed is voor het hele lichaam met minder fysieke belasting? Kom dan zwemmen in het extra verwarmde water van het Heliomare bad te Wijk aan Zee. Start goed in 2018!!

Sportvereniging KIS heeft twee zwem uren op maandag en dinsdag tussen 12:00 en 12:45 uur in dit heerlijke bad.

afbeelding zwembad heliomare

Dit bad met een watertemperatuur van 32 graden Celsius is ook goed voor COPD- & reuma patiënten.

Het lidmaatschap kost € 25 per jaar, en u kunt al zwemmen vanaf € 2,39 per uur. Vergelijk dat maar eens met een regulier zwembad in de regio. Meld u nu aan! Dan sturen wij u een inschrijfformulier!

50pluszwemmen logo Fonds Gehandicaptensport