pilot bewegen in warm water bij de KIS

KIS wil pilot starten 'bewegen in warm water' op de maandagavond

afbeelding bewegen in warm water

Het bestuur van de KIS heeft signalen ontvangen dat er een duidelijk behoefte is aan een zwem uur c.q. 'bewegen in warm water ' in de avond.
Het bestuur heeft hiertoe een mogelijke optie op de maandag avond in het extra verwarmde bad van Revalidatiecentrum Heliomare te Wijk aan Zee (Relweg 51).

Het nieuwe sport uur zal moeten starten op maandag 4 maart 2019 van 19:30 uur - 20:30 uur.

Om tot dergelijk uur over te gaan moeten een aantal stappen gezet worden.

a) wij moeten een zwem instructeur bereid zien te vinden om op dit uur aangepaste oefeningen te geven;

b) wij moeten een nieuw kaderlid vinden om dit sport uur te begeleiden (kan ook eventueel een deelnemende zwemmer zijn die zich voor deze taak opgeeft). Een kaderlid onderhoud de communicatie tussen het bestuur en het sport uur.

c) wij moeten minimaal starten met 10 zwemmers wil dit uur doorgang kunnen vinden.

Voorwaarden:

Het bestuur heeft de volgende voorwaarden geschapen aan dit uur:

1) het is een proef van 1 jaar (gelijk aan de lengte van een huurcontract); Het bestuur zal in november 2019 de beslissing nemen of het nieuwe zwem uur definitief in het programma zal worden opgenomen.

2) bij voldoende zwemmers, maar geen zwem instructeur, betalen de zwemmers een gereduceerd introductie tarief van € 90,-- per jaar om de gelegenheid te krijgen om te zwemmen zonder oefeningen, tot het moment dat er wel sprake is van een zwem instructeur. Dan wordt naar rato het abonnement aangepast. Aanvullende voorwaarde is dat we voor dit uur dan wel een vrijwillig toezichthouder moeten vinden.

of

3) Er is zowel sprake van voldoende zwemmers (minimaal 10) en een vrijwillige zwem instructeur die bereid is dit uur les te geven. In dat geval betalen de leden het normale tarief van € 141,-- per jaar.

of

4) Er is sprake van voldoende zwemmers (minimaal 10) en een ZZP'er (betaalde zweminstructeur) welke bereid is tegen uitreiking van factuur om op dit uur te begeleiden. Het prijsniveau voor dit sport uur zal rond de € 175,-- per jaar komen te liggen.

Opgaaf leidt niet tot verplichting deelname

U kunt u naam + telefoonnummer doormailen naar secretariaat@dekis.nl

Het verplicht u nog tot niets. Het is voor ons als vereniging een indicatie of er behoefte is aan dit zwem uur. Geef daarom via bovenvermeld email adres uw gegevens door aan ons secretariaat. Na 1 februari 2019 neemt het bestuur een beslissing of dit uur doorgang kan vinden of niet.

50pluszwemmen logo Fonds Gehandicaptensport