Welkom bij de KIS
Meer info? Neem contact op met secretariaat 0251-254714

Mobiele Site

Welkom bij de sportvereniging KIS

De KIS is al ruim 62 jaar toonaangevend met aangepaste sporten in Noord Holland. Met ruim 200 leden zijn wij één van de grootste gehandicaptensportverenigingen in Nederland. Bij ons treft u al die kennis aan, die in 62 jaar is opgebouwd.

Wetenschappelijk onderzoek toont nu eenmaal aan dat als mensen met een beperking actief bezig zijn, met o.a. sporten op eigen niveau dat dit ten gunste komt van hun algehele gesteldheid. Minder medicijngebruik en u voelt u beter in uw vel.

Ondervind u een beperking bij het reguliere sporten? Dan bent u bij de KIS aan het goede adres. Wij bieden mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking de gelegenheid om te sporten op eigen niveau. Kom vrijblijvend eens een keertje bij ons kijken, of nog beter! Doe lekker een paar keer mee. Geen enkel probleem. Op elke niveau kunt u met ons meesporten.


 

Aanbod van sporten

Kom gerust een keertje kijken en meedoen!

Aangepast badminton - (rolstoel of aangepast badminton) voor mensen met loopbeperking.

Badmintonnnen bij de KIS

Elke woensdag INLOOP AVOND parabadminton

Elke woensdag van open avond van 19:00 - 21:00 uur in Sporthal Heliomare. meer info

Bekijk onze promotievideo aangepast badminton.

Zwemmen - (50+ zwemmen, COPD zwemmen, REUMA zwemmen en hydrotherapie)

Zwemmen bij de KIS

Wij zwemmen elke week in het extra verwarmde bad van Heliomare op maandag en dinsdag tussen 12:00 - 12 :45 uur en elke donderdag in het Sportfondsenbad te Beverwijk tussen 19:00 - 20:00 uur.

En weet u niet of zwemmen wat voor u is? Voor slechts € 3,50 kunt u een los kaartje kopen om lekker mee te zwemmen. Dit geldt voor de maandag, dinsdag en donderdaggroep.

De hydrotherapiegroep op de zaterdag in het bad van Heliomare heeft op dit moment een wachtlijst. Laat u inschrijven via het secretariaat!

 

 


 

logo samen naar veilig sportklimaat

Sportvereniging KIS heeft alle middelen in het werk gesteld om 'Samen naar een veilige Sportklimaat' te komen. Zo volgen wij een screening voor onze vrijwilligers etc. lees meer op deze pagina


 

Actueel


 

Nieuwsbrief 2018 - 1 is uit!

In deze nieuwsbrief leggen wij o.a. uit welk contributie systeem in 2019 zal worden gehanteerd. Overzicht van de totale wijzigingen per 1-1-2019. De respons op de AVG veranderingen. De laatste aanpassingen aan de website en de sluiting rondom de feestdagen 2019. Klik hier voor de pdf versie of hier de online versie.

Veel leesplezier!


 

Grote ClubActie 2018

logo groteclubaktie

De Grote ClubActie gaat weer van start. 80% van de opbrengst komt rechtstreeks in de clubkas terecht. Lees verder...


 

50pluszwemmen logo Fonds Gehandicaptensport

 

Uw advertentie had hier kunnen staan. Al vanaf € 5,-- per maand bij de grootste en oudste sportvereniging 'aangepaste' sporten in Nederland!